Vakna till dans o gröna skogar !! :D

Idag vaknar jag klockan halv nio. Det är GRÖÖNT ute, massor av maskrosor på gräset, sov sådär (drömmer massa bläigt) men sen kommer jag på att jag har världens finaste djur och att kattungarna lever (drömde de var döende :p) o mest underbara vänner.

Hittade en  uuunderbar låt, den gjorde mig dansig, så studsar omkring med tandborsten i munnen nu ...men ville bara skriva av lite glädje ;)Milow – One Of It - Single Version den låten, är ny o jag blir SÅÅÅ glad av den!! Woohoo :D

Haha, nu skall jag bada i havet, sedan städa lite :p hmm. O hoppas på att hinna in till Göteborg o träffa Ceca (!) en stund innan jag får träffa min beresta pappa igen - det blir kul!! Hoppas vi äter en mysig middag bland alla gula blommor!! :D

Puss på alla själar!!

Verkligheten... (lite tankar)

Består av vad du själv ser, och sett. Hur du tolkat dina upplevelser och hur de satt sig i ditt medvetna samt undermedvetna. Den består nog av olika känslor eller vibrationer. Jag tror att ALLT är vibrationer, precis allt... =)  Något som påverkar MIN verklighet väldigt mycket är bland annat; musik.

Musiken kan både för mig och många andra människor förändra känslorna till 110%. Jag har upptäckt att har jag en bra känsla och sedan lyssnar på en låt som får mig att känna lite "life sucks"  Då kan jag se min "verklighet" väldigt annorlunda och vända bana helt. Känslorna ändras så mycket väldigt fort! Rätt coolt. Har också läst om färgers inverkan på sinnet, de spelar STOR roll. Men så undrar jag, he... detta visste man ju som liten SÅ bra!!  Minns att jag väääldigt gärna ville ha på mig röda grejer o att svart o rött eller rosa var bäst, heh :) Då fick jag energi. När mamma dog ville jag under många år bara ha på mig typ mörkgråa, dystra färger... jag tyckte jag passade i det då...men självklart kom det inifrån ( eller troligen).


I natt efter jag lyssnade på en låt.... drömde jag MASSOR, jag var på en ö med två vänner som jag inte träffat på rätt länge, två personer som betyder mycket. Men de turades om att vara med mig  (drömmar kan ju vara knasiga ). Så sa en av vännerna att han måste lämna mig och gå iland, han skulle göra något. "Visst!" sa jag...men jag tyckte det var jättetråkigt. När jag och han var vid ekan ( ;)? ) Så hörde jag musiken, (hmm mina drömmar är som filmer.) O då sa han "Åååh det känns sååå sorgligt, jag vill eg. inte lämna dig!!" "Det vill inte jag heller. " Sa jag... Hmmm, konstigt, har iallafall tänkt på detta mycket idag, knas...


Elora min fina katt som i Tisdags fick 6 stycken jätte fina bebisar sköter dem SÅ himla bra!! Hon födde dem på soffan i vardagsrummet, hehe ^^. Sedan på kvällen tog hon en unge och la sig under min säng med den...lilla toka. Jag la alla ungarna i ett bo i sovrummet... Det gick bra en stund...men sedan tyckte Elora att SAMMA unge skulle följa med henne under min säng... Det var på natten, Elora jamade massor...jag la tillbaka ungen, men när hon höll på såhär flera gånger, tänkte jag att det spelar väl ingen roll...hjälpte henne att lägga alla bebbarna under sängen ^^.  Så nu ligger de där så tryggt. Göllisarna <3. Rätt svårt att sova...det finns inte så stor chans att alla är tysta samtidigt eftersom de är så många, puh.

Upptäckte idag att en av ungarna är lite smal, en liten pojke... Han hade för sig så konstiga saker. Jag kan sitta (nja ligga) o titta på dem lääänge, då igår när de bara var två dygn gamla upptäckte jag att denna lilla pojke hade för sig lite galna saker. Han hade lixom panik för att han var så hungrig, den ännu blinda lilla missen försökte med tassen putta bort sin syster, samtidigt som han skrek så man trodde han skulle dö. Systern höll bestämt kvar sitt grepp om spenen med munnen, o krafsade tillbaka... Brååkstakar! Jag letade upp en annan spene och tog honom dit, men den sket han fullständigt i... Vi höll på länge, jag försökte visa honom men han ville BARA ha någon annans spene, vilket ledde till att han inte fick någon, hehe... "Gräset e grönare på andra sidan" stämmer då verkligen här :p.
Idag när Elora låg en bit bort från bebisarna tog jag lillkillen dit så att han inte hade någon att bråka med. Woohoo! Det gick! Han åt! Puh. Skall nog göra såhär ofta. (Det var måååånga ggr han försökte krafsa bort de andra bebbarna o skrek HÖÖÖGT ....)


Jaaa, så är det ;) <3

Embla o Elora

Ligger i soffan o Myser med Embla, min lilla vita lurviga nallekatt, hon slickar mina händer o rullar över på rygg. Enya ekar från spotify. :)

Min andra drömkissekatt, vackra Elora har en sååå rund mage... :) "Stackars" Elora på 1,5 år är dräktig för första gången, högdräktig. Elora vilar hela tiden. Igår kände jag för första gången ungarna sparka som riktiga små fotbollsspelare där, hehe. Idag sparkade de heela tiden. Vilken enorm känsla!! Satt och hade min hand på hennes mage länge länge länge.
Jag avgudar verkligen den katten så obeskrivligt mycket, hon är lixom helig, till 100 procent. Kände redan första gången jag såg henne på kort att hennes plats kunde ingen annan någonsin ta...


RSS 2.0