Vitsippor 2010 ;)


Sommar o spratt i kroppens hela väsen ;)

Har inte skrivit i bloggen på läänge, men det e ju sommar...då blir det inte så ;) Brukar inte skriva vad jag gör dag för dag, men det e kanske inte heller så jag lever :) Helheten e viktigast ;)

För hmm, drygt en vecka sedan kom jag in på Ella Pop/Rock linje för kvinnor på Gotland. Oh mye oh mye vad glad jag blev, jag blev så glad att energin kryllade som fjärilar i hela kroppen, säkert som nirvana ;) var tvungen att gå ut o skrika springa i skogen o sedan hoppa i havet... ja som jag vet inte vem som skulle reagera så, haha men...jag!

O sedan sjöng jag resten av kvällen... o spelade gitarr tills handen darrade som ett asplöv. Hade varit lite väl oförsiktig med kniven några dagar innan också så hade litet bandage runt mitt pekfinger, perfekt prick över i, et...haha.

Men i allafall... Har skrivit om det tidigare, men kan iNTE skriva nog om det. Musik betyder SÅ  obeskrivligt mycket för mig, det är själens språk, det är heligt, det är inte fullt ut enbart existerande i vår dimension, något jag är övertygad om (men man får tycka olika)

Jag har alltid velat greja med musik... O alltid blir det så att oftast de människor jag känner mig allra närmast o de som blir närmast har nära anknytning till musik, som om vi tänker på samma vis. Har gått olika skolor...o det finns verkligen de platser då jag trott det var mig det var fel på, hehe...för jag kände mig så annorlunda än de andra, helt fel kort sagt. Men eg. är det inte så...tur att vi är olika, oftast. Bara man kommer på det o hamnar rätt.

I slutet av augusti blir det Gotland för mig, skall ha elgitarr som huvudinstrument, helt perfekt. Lär jag mig det bra...kan inget hindra mig från att lätt skapa massa låtar, skriva o spela - det bästa som finns! Svårt när man inte e bra på Gitarr... Jag kommer på melodier och texter bara jag hör en trummas rytm, det är helt UNDERBART, men har varit väldigt frustrerande...när jag kännt att jag inte hade alla "medel" som krävdes....nja verktyg låter bättre.

Yes, stort tack till MARIA NORMAN o även BOBBY HO som peppat mig !! Tack :)Frida Hyvönen – Dirty Dancing

Massa värme till alla själar! Följ dina drömmar så långt det går, det e nu du lever tror jag ;)


RSS 2.0