Till Dig som mår dåligt av någon anledning <3 (Mina egna tankar)

Vi bär alla omkring på blommor och frön ...

Blommor har vi fått från olika ställen. Från dagen du föddes...tills stunden där du nu är har du fått blomstergåvor. Allt du är med om påverkar din blomsterodling. Alla dina goda vänner planterar troligen massa vackra blommor med regnbågens färger - blommorna som gör att du mår bra. Sedan finns det de som sår tistlar. Tistlarna kan ha taggar som gör skit ont... De gör att du mår dåligt. Inte bra. Tistlar är väääldigt bra på att sprida sig. Hoppar en liten tistel på dig... tar den gärna greppet om dig.

Man kan bli helt intrasslad och blodig av alla taggarna. Det är inte hopplöst. Inte i naturens lagar - vi är en del av den, så med andra ord... 

Du kan rensa bort tistlarna!

Hittar du de rätta verktygen...så...

Men...

Din kropp kommer aldrig glömma... något du varit med om. Inte det undermedvetna. Varje cell i din kropp minns. Har du varit med om massa positivt, är du uppfylld med positiv energi, varje cell förväntar sig "positivitet" för det är vad din verklighet bestått av. Alla har "sin egen verklighet"... Ingen kan gå din väg. Ingen. Du är alltid unik.

Det du och en annan person har eller har haft mellan er finns alltid kvar, oavsett vad som hänt senare... De energier som är starkast kommer troligen vinna. Jag röstar för de goda.


Det farligaste är tvivlet... tvivel är som en smittosam sjukdom bland människor. Det kan stå som en mur...hålla dig bort från vad ditt hjärta viskar, göra livet surt för dig. Tror tvivlet är någon slags smittsam virusblomma.

De som inte rycker bort denna virusblomma kan drabbas riktigt hårt. Ryck HÅRT! Det är NU du lever, och det skall kännas in i varje cell. Så bra energier som möjligt. Det bästa man kan göra är att lyssna på sitt hjärta, eller magkänslan... det är eg. INTE svårt!! De ggr du gjort detta, det är DÅ du känt dig flygande, levande, svävande...high! Du har kontakt med dig själv. 

Mår du dåligt, är det tvivlet, eller någon ond blomma som överskuggar din fina trädgård som finns där under.

Att lära sig lyssna är ofta en träningsgrej. Lyssna på sin känsla. Rädslan är något av de största hoten från att riktigt leva ut. Livet är väl ändå de dagar du minns. Varför känns ibland 7 timmar som en halvtimme? Jo för DÅ är du riktigt levande!

Du lever... är sannerligen inne i något du kommer minnas... ditt liv. En del av oändligheten.
 


Kommentarer
Postat av: Ceca

Du är så klok Nanna.



Du kan få komma och rycka bort alla mina tistlar! =)



2010-03-15 @ 21:13:47
URL: http://ceca.blogg.se/
Postat av: N

Åååh! Sötnos! Det skall jag försöka - det jag kan komma åt rycker jag hårt! ;D

2010-03-25 @ 22:20:51
URL: http://balsamvinager.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0